Firma ,,Bioel''  razvila uređaj pod nazivom ,,Defender'' koji omogućava uništavanje patogena u ljudskom organizmu i to selektivno, ne oštećujući na bilo koji način naše ćelije. Radi se o posebnom električnom, visokofrekventnom signalu malog napona. Takav signal koji preko elektroda-narukvica dolazi u naš organizam, poguban je za najširi opseg patogena.
S obzirom da paraziti postoje u našem organizmu u raznim fazama (jaja,larve...) kao i da postoje patogene klice unutar ćelija organizma i unutar žučnog i bubrežnog kamenca, te Defender ne može odmah da ih uništi, potrebno je tretirati se jednom dnevno, tokom dva do tri mjeseca.
Poslije postizanja željenog rezultata može se preći na preventivni tretman jednom do dva puta nedeljno. S obzirom da pored virusa, bakterija i parazita postoje i njihovi toksini u našem organizmu kao i drugi zagađivači, pored navedenog električnog tretmana potrebno je uraditi još nešto u cilju izbacivanja tih štetnih supstanci. To je biljna terapija, Dr. Srabović podpomognut drevnim znanjima fitoterapije nudi širok spektar biljnih mješavina koje se koriste za pripremu posebnih čajeva sa vrlo raznovrsnim ljekovitim dejstvom.
Znači, kombinacijom tretmana uređajem Defender i odgovarajućeg čaja iz našeg programa,  postiže se optimalni efekat. Defender uništava patogene, potpuno ili im bitno smanjuje populaciju tako da organizam dobija šansu da se mnogo lakše riješi napadača i podigne imunitet. Čaj djeluje tamo gdje elektricitet ima prepreke (crijeva,zidovi unutršanjih organa, kamenje u žuči i bubrezima...) i eliminiše toksine. Bez obzira što je jasno da su ova dva tretmana komplementarna tj.nadopunjuju se dajući jednu moćnu tehniku u otklanjanju zdravstvenih problema, to su istovremeno i nezavisni tretmani .To znači da svako može koristiti samo čaj ili samo Defender. Smatramo da je to stvar ličnog izbora,ali i da je prava šteta da se na jedan pravi način ne pristupi rešavanju .

Go to top