Vjerojatno vam je već poznat pojam „rezonancije“, što na latinskom jeziku znači odzvanjati ili jeka. Ako pjevač otpjeva određen ton glazbena vilica će vibrirati, tj. rezonirati. „Bio“ znači živo, tj. živa bića. Dakle, biorezonantna terapija, biorezonanca proučava žive organizme i njihove specifične vibracije ili oscilacije. Biorezonantna terapija koristi elektromagnetske frekvencijske obrasce prikupljene iz tijela s ciljem da ga potaknemo da samo sebe vlastitim snagama iscijeljuje.

Ljudski organizam emitira elektromagnetske valove. Ti su valovi odraz biokemijskih procesa koji se odvijaju u tijelu te čine dio takozvanog kontrolnog mehanizma tijela. Osim fizioloških (zdravih) ferkvencijskih uzoraka postoje također i one patološke (bolesne) uzrokovane raznim toksinima, ozljedama, infekcijama…

Pomoću elektrode koja se nalazi na površini tijela prikupljaju se sve te ferkvecije te se šalju u biorezonantni aparat. U aparatu se zdravi i patološki signali invertiraju (efekt kojim se postiže da se nezdravi valovi neutraliziraju te tako poništavaju). Neki biorezonantni aparati  također mogu emitirati specifične oscilacije koje pomažu organizmu da lakše prebrodi bolesti te tako povrati zdravlje ili ojača imunološki sistem ukoliko bolest još nije nastupila.

Terapeutski signal je tzv. feedback tijelu te on zapravo reprogramira nezdrave ferkvencije kako bi lakše mogle ući u rezonancu (harmoniju) s zdravim ferkvencijama organizma.

Blagotvorne promijene u energetskom polju posljedica su poboljšanja na kemijskoj i fizičkoj razini organizma nakon biorezonantne terapije.

Go to top